Tennis vrij spel

Terug naar alle activiteiten

Over deze activiteit

Bezoekers van het gebied Meulebeek mogen tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de tennisbanen van tennisvereniging de Gagel. Onze vereniging heeft vier all weather banen, die het gehele jaar bespeelbaar en twee gravelbanen, waarop van april t/m oktober mag worden getennist.

Hoe werkt het?

Neem tijdig contact op met secretariaat@tvdegagel.nl, dan wel rechtstreeks met onze contactpersonen Wim Sijbers (0616893628) of Geert Peters (0630662782) en geef aan wanneer u gebruik wenst te  maken van onze tennisaccommodatie. Onze contactpersonen beoordelen, afhankelijk van de clubactiviteiten, of aan uw wensen op het gevraagde tijdstip kan worden voldaan.

Wat krijgt u daarvoor?

De all weather banen kunnen in principe dagelijks worden gehuurd tot 18.00 uur. Na dit tijdstip worden de banen voor de eigen leden vrijgehouden. Dit geldt niet voor de gravelbanen. Die kunnen ook na 18.00 uur worden gehuurd.

Toernooien, competities en andere verenigingsactiviteiten leggen beperkingen op aan bovenstaande. Dit wordt besproken met onze contactpersonen.

Afhankelijk van het aantal gasten wordt overeengekomen of de kantine wordt geopend voor consumpties en andere versnaperingen.

Kosten

€10 per baan / per  uur

Heb je andere wensen of wil je combinaties maken tussen activiteiten?
Deze activiteit is slechts één van de mogelijkheden bij de Meulebeek Actief.
Alle activiteiten kunnen worden gecombineerd tot een dagvullend programma!

€5 p.p

Via onderstaand formulier kun je een reservering plaatsen.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Wanneer?

Deze activiteit is doorlopend beschikbaar.

Misschien vind je deze activiteiten ook leuk?