Kaart en route

Kaart en route

De Meulebeek Actief is te vinden in het dorp Wanssum in de gemeente Venray (Limburg). Vanaf sportpark De Meulebeek en het vanuit het omliggende natuurgebied ondernemen wij activiteiten voor groepen, bedrijven, families of andere partijen. Zo kun je bij ons voetgolfenkanovaren, mountainbiken, tennissen, zwemmen, bootcampen, lunchen, dineren en nog veel meer! Stel zelf je pakket aan activiteiten samen en maak er een onvergetelijke dag van met vrienden, familie of collea’s. Bekijk onze activiteiten en reserveer snel jouw outdoor activiteit in Venray.

Kaart en Route

Komende vanaf Venray over de N270 rijdt u de bebouwde kom binnen, nadat je aan de rechterkant een hele rij woningen gepasseerd bent, sla je rechtsaf een grote parkeerplaats op. Op deze parkeerplaats ligt de entree van het sportpark.

Komende vanaf Well over de N270 neem je bij de rotonde (bij binnenkomst van de plaats Wanssum) de 2e afslag richting Venray. Aan de linkerkant volgt na een rij woningen het Molenbeekdal en daarna aan de linkerzijde de sportvelden die je kunt bereiken nadat je de 2e oprit linksaf naar de grote parkeerplaats gebruikt heeft. Op deze parkeerplaats ligt de entree van het sportpark.