Reviews

Reviews

Familiedag bij de Meulebèèk Actief:
Via de Meulebèèk Actief onze jaarlijkse familiedag georganiseerd. De activiteit voetgolf met 12 personen gedaan in combinatie met een BBQ arrangement bij bijgelegen café. Het golfen was super en de BBQ goed verzorgd. Ook het weer zat die dag mee, wat het plaatje natuurlijk compleet maakt. Prima om te doen met een grotere groep.

Bedrijfsuitje bij de Meulebèèk Actief:
Kanoën in de grote Molenbeek, we wisten vooraf niet zo goed wat we konden verwachten. Al met al een mooie route voor elke leeftijd.
Voor ons bedrijf was dit een prima invulling van de activiteit voor het bedrijfsfeest. Lekker in de natuur met zijn allen!

Tennisdag met vriendengroep bij Meulebèèk Actief:
Met onze groep zijn we gaan tennissen op tennisbaan de Gagel via dit platform. Ook hebben we de lunch door de bakker hier laten bezorgen.
Dit was beide niet duur en goed geregeld. De volgende keer zeker weer op deze manier.

E-Bike huren via Meulebèèk Actief:
Wij wisten dat de fietsenwinkel vlak bij dit natuurgebied in de buurt lag. Wij wisten alleen niet dat je hier ook fietsen kan huren. Het voordeel is dat je deze voor de hele dag huurt en niet voor slechts een paar uur. Wij hebben zo’n 45 kilometer gefietst die dag en diverse terrassen bezocht met onze buurtvereniging.